Muziekroute door Delfshaven met miniconcerten.

Ben je niet bang voor het experiment? Ga je graag op reis en durf je te proberen? Wij hebben voor jou een reis om de wereld in drie uur.

Historisch Delfshaven geeft zijn geheimen bloot met miniconcerten door (internationale) artiesten uit alle windstreken. Open je oren en verwacht een bonte mix van muziekstijlen. Deze ode aan de diversiteit komt naar voren in de klanken en bijzondere instrumenten uit o.a. Argentinië, India, Maleisië, Suriname, Turkije, Verenigde Staten en uiteraard onze getalenteerde eigen stad.

De locaties blijven een verrassing, en welke artiesten jij precies tegenkomt op jouw route ook, maar we willen wel een tip van de sluier geven op muzikaal vlak. Houd Facebook in de gaten voor meer onthullingen! 

Za. 16 Juni / 13:30 – 16:30

Startlocatie Pelgrimvaderskerk
Aelbrechtskolk 20, 3024 RE Rotterdam


Tickets €15 (€12 R’dampas)

Incl. gratis pauzedrankje.

Let op: op de flyers is door een drukfout een andere (lagere) prijs vermeld. De prijzen zoals hier vermeld zijn correct.

Tipje van de SLuier

Reza Mirjalali

Deze virtuoze tar-speler kreeg muziek met de paplepel ingegoten. Zijn vader is een bekende Iraanse tar-speler en Reza speelde op jonge leeftijd al verschillende instrumenten. Hij kwam naar Nederland om te studeren aan het conservatorium. Deze multi-instrumentalist combineert ontspannen jazzklanken met bijzondere instrumenten. Wat hij deze keer op het programma heeft, blijft nog een geheim, maar de tar neemt hij zeker mee.

Red Herring

Kniediep in de rootstraditie en met beide benen in het nu; dat is Red Herring. Of het nu om folk, bluegrass of americana gaat, de Haringen voelen zich bij al deze stijlen even thuis. Red Herring breekt de tent af, vertelt verhalen over moord en overspel, verbaast met onnavolgbare solo’s en intense meerstemmige zang en doet je misschien zelfs een traantje wegpinken.

Yannick Hiwat Trio

Op zijn 6-snarige viool heeft Yannick Hiwat al hoge ogen gegooid. Via de ‘Young Talent Class’ van het Rotterdams Conservatorium en vervolgens het Fontys Conservatorium ontwikkelde Hiwat zich als klassieke muzikant. Ondertussen groeide hij ook richting jazz en improvisatie. In 2009 speelde Hiwat een jaar bij de KZN Philharmonic Orchestra in Zuid-Afrika. Hij werd bekend als solist van het ‘Re:Freshed Orchestra’, waarmee hij onder andere in 2016 op North Sea Jazz stond, en zijn eigen project ‘the Yannick Hiwat Quartet’. In 2017 maakte hij met het Chineke! Orkest zijn debuut op de BBC Proms.

Dot Quartet

Met hun snaarinstrumenten weet het DOT Quartet een bijzondere klank neer te zetten. De 4 prominente artiesten uit Rotterdam zijn de grenzen letterlijk en figuurlijk overgegaan. 

De roots liggen in de VS, Argentinië, Griekenland en Spanje en weerklinken in de originele composities. Het in 2016 uitgebrachte debuutalbum werd succesvol gepresenteerd in Spanje en de Canarische Eilanden. Invloeden van uiteenlopende muziekstijlen, waaronder Indiase muziek, folk, jazz en soul, geven het kwartet een uniek geluid.

Luka and friend

Deze singer-songwriter van Rotterdamse bodem is een genot om te horen. De eigenzinnige indiepop omschrijft ze zelf als “de energie van Feist, de dromerigheid van Patrick Watson en nog wat Lianna La Havas”. In 2014 bracht ze met band haar debuut EP ‘Change of Seasons’ uit onder eigen beheer. Begin 2018 verscheen de opvolger ‘Welcome, Generation Everything.’ In een uitverkocht Roodkapje gaf ze een intieme doch dynamische releaseshow.

https://www.youtube.com/watch?v=_JsnK17Y_yghttps://www.youtube.com/watch?v=b80r1TF6hs0&t=1s

Marta Gonzalez / Ilyas Nadjafi / tampura /

Tickets

Za. 16 Juni / 13:30 – 16:30


Tickets €15 (€12 R’dampas)

 Incl. gratis pauzedrankje.

Let op: op de flyers is door een drukfout een andere (lagere) prijs vermeld. De prijzen zoals hier vermeld zijn correct.

Sfeerimpressie 2017

Houd Facebook in de gaten voor meer onthullingen!


Facebook Pagina

Met dank aan onze sponsors

Zonder sponsors zouden we dit moois nooit kunnen delen. Hulde, applaus en hartelijk dank voor jullie bijdrage aan ons festival. Jullie zijn onze hoofdact!

sponsors2018

Stichting Pilgrim Harbour | info@pilgrimharbour.nl | Privacy statement


Facebook