bijzondere concerten van Pelgrims en Pioniers

Het Pilgrim Harbour Festival brengt de beste (internationale) muzikanten uit verschillende werelden en Rotterdam bij elkaar en laat de klanken spreken in de intieme setting van Historisch Delfshaven. 

Over het festival

Pilgrim Harbour brengt verrassende muziek en inspirerende artiesten uit verschillende culturen, achtergronden en verhalen bij elkaar. Dit levert niet alleen veelal bijzondere samenwerkingen op, maar maakt ook optimaal gebruik van de vele inspirerende en vaak onbekende ruimtes en locaties die het gebied rijk is. De ‘Onbekende Plekken’.

Hierbij is niet alleen de kwaliteit en het niveau van de programmering kenmerkend voor het festival, maar ook de samenwerking met anderen zoals musici, theater en culturele instellingen. En dat niet op een moment maar door het gehele jaar. De stichting Pilgrim Harbour faciliteert en waarborgt de pioniersgeest van toen, maar ook van nu.

Pilgrim Harbour maakt van musici, artiesten én publiek medereizigers: op stap met elkaar  om het onbekende welkom te heten. I Hiermee streeft Pilgrim Harbour ernaar om een unieke plaats in het Rotterdamse festivallandschap te verwerven.

Met de samenwerking van ‘Open Monumentendag’ Theater ‘Drijfzand’ en de ‘Onbekende Plekken’ festivalroute rondom het thema ‘Pelgrim en Pionier’ tracht Pilgrim Harbour om het begrip ‘onbekendheid’ samen te laten gaan met ‘toegankelijkheid’ voor ieder in en buiten Delfshaven. Hiermee mikt Pilgrim Harbour op een groot en divers publieksbereik.
 
 
fest

Met dank aan onze partners en sponsors

Zonder sponsors zouden we dit moois nooit kunnen delen. Hulde, applaus en hartelijk dank voor jullie bijdrage.